Varumärken Det finns 3 produkter.

Underkategorier

 • Nature Calling

  EKOLOGISKA INTIMKRÄMER & OLJOR

  Att ställa krav när det gäller samlivet är en självklarhet för oss. Är det så för Dig?

  Vi på Nature Calling arbetar med att ta fram egna recept och tillverka i egen produktionslokal i inspirerande miljö, Ystad och Österlen. Det hjälper oss att skapa produkter vi kan stå för. Produkter som lever upp till våra 3 värdegrunder; upplevelse, känsla och miljö.

  Vi fokuserar på Kärlek och Lust och tillverkar därför främst ekologiska glidmedel, krämer och oljor. Produkter som vi sedan säljer enbart via återförsäljare runt om i landet, främst inom erotikbranschen men även inom andra segment såsom ekobutiker, hälsokost, presentbutiker och SPA.

  Vår filosofi är enkel och våra produkter följer den linjen. Få råvaror med hög kvalité, allt med gällande certifikat, klassificeringar och säkerhetsbedömningar och naturligtvis är samtliga produkter registrerade på Läkemedelsverket.

 • Swede
 • Belladot

  Belladot är ett innovativt varumärke inom intimkategorin. De vill sprida leklusten i Norden och vara det självklara valet när man väljer intimprodukter. Produkterna är framtagna tillsammans med en sexolog eftersom de vill vara säkra på att de fungerar på allra bästa sätt, ur alla aspekter.

  Best Friend Moments

  We believe in freedom and your ability to embrace yourself.
  Join us on a journey of discovery in exploring Best Friend Moments.
  – Like a picnic in the Swedish countryside.

  Vi tror på friheten och förmågan hos varje individ att bejaka sig själv för Best Friend Moments, genom att erbjuda råd och produkter inom
  intim egenvård. Lustfyllt, lättillgängligt och avdramatiserat
  – som att ta sig ut på en picknick i den svenska naturen.

 • System JO
 • Good Things

  Good Things är hudvård för alla hudtyper, speciellt fet och känslig hy. Det är viktigt att ta hand om huden för att den ska behålla fuktbalansen och förbli vacker. Good Things är milda och skonsamma hudvårdsprodukter för att rengöra, vårda och återfukta huden.

  Alla produkter från Good Things är fria från parabener, mineraloljor, sulfater och animaliska ingredienser.

 • FlowerPharm
 • Happiness Is

  Gör någon lycklig med krämiga body butters, bubbliga dushkrämer, mjukgörande handkrämer, läckra kroppskrämer och väldoftande bodymists. De färglada produkterna från Happiness is finns i sex olika dofter: Coconut Lime Paradise, Lemon Honey Sunflower Blossom, Red Raspberry Pomegranate, Sparkling Tangerine Mango, Vanilla Swirl Cupcake och White Tea Lavender Sunshine. 

 • Rockface

  Kroppsprodukter och hudvård för män som vill ha prestanda och exceptionella resultat. Produkterna från Rockface är subtilt väldoftande av citrus och de är enkla att använda för att ge män möjlighet att med en minimal ansträngning se fantastiska ut genom att eliminera odör och tecken på åldrande. Rockface innehåller ansiktsrengöring, ansiktsskrubb, rakgelé, rakkräm, after shave balm, anti-ageing dagkräm, mjukgörande dagkräm, deodorant, deodorantspray, duschkräm, kroppsskrubb och kroppsspray.

 • Amie

  Hudvårdsmärket Amie är skapat av den brittiska skönhetsexperten Fiona Parkhouse som tidigare arbetade som chef på Estée Lauder. Amie var ursprungligen framtagen som den perfekta hudvårdsserien för hennes egen dotter Samantha.

  Samanthas hud var väldigt känslig men problematisk med acne och fet hy. Fiona ville inte att dottern skulle använda produkter som var för starka och aggressiva mot huden, då såna produkter långsiktigt kan leda till mer problem än vad de löser tillfälligt: Huden kan bli torr och irriterad, vilket leder till en överproduktion av olja och blemmor!

  Tillsammans med den världsledande läkaren Dr Susan Mayou från London Cadogan Clinic har Fiona skapat en effektiv och naturliga produkter för huden som verkligen fungerar.

  ”Naturliga, icke-irriterande ingredienser är viktiga i hudvårdsprodukter” 
  Dr Susan Mayou, hudspecialist.

  Fiona upptäckte själv fördelarna med produkterna för hennes egen blandhy som var fet på vissa ställen och torr på andra. Tack vare Amie är 

 • Argan+

  Alla produkter från Argan+ innehåller minst fem naturliga oljor som är välkända för sina hälsosamma egenskaper

  Arganolja motverkar hudens åldrande, tillför antioxidanter och vitaminer.
  Baobabolja återfuktar huden, tillför vitaminer och är känd för att linda eksem och psoriasis med hjälp av omega 3, 6 och 9.
  Kukuiolja tillför essentiella fettsyror, antioxidanter och ger näring.
  Moringaolja tillför kollagen för att motverka hudens åldrande, återger huden dess normala elasticitet och tillför vitaminer.
  Sacha inciolja tillför fleromättade fettsyror och återfuktar huden.

  Argan + strävar efter hållbar utveckling genom att köpa arganolja från kvinnokooperativ i Marocko för att stödja lokalbefolkningens sociala och ekonomiska välfärd samtidigt som arganträden skyddas och återplanteras för att värna om miljön.

 • Beauty Made Easy

  Skönhetsprodukter för alla tillfällen – roliga, innovativa och färgglada! Kärlek och livet i stort ska innehålla färg, våga vara djärv i även i vardagen. Beauty Made Easy utmanar komplexiteten i innehållsförteckningar och erbjuder innovativa och färgglada skönhetsprodukter.

 • Bomb Cosmetics
 • BubbleT

  BubbleT har inspirerats av den taiwanesiska drycken bubbelte som uppfanns under 1980-talet. Bubbelte marknadsfördes då som något som skulle fånga din uppmärksamhet vid första anblicken, en färgstark och levande dryck.

  Idén att introducera bubbelte i ett varumärke för bad- och kroppsprodukter var en resa till Asien där det fanns massvis av butiker som enbart sålde bubbelte och upptäckten att bubbelte har spridit sig till Europa, störst är det i Storbritannien. Nu har det börjat öppna butiker för bubbelte i Stockholm, exempelvis Bubble Tea and Friends. Receptet på bubbelte är väldigt enkelt, basen är te som sedan blandas med frukter. Det som gör bubbelte så speciellt är tapiokapärlor som ligger på bottnen.

  Vi på BubbleT har filosofin att vi vill att våra produkter ska se bra ut och vara väldigt hälsosamma och väldoftande. Alla våra produkter innehåller te, fruktsaft och naturliga extrakt från olika nyttiga frukter. De hälsosamma egenskaperna hos te är välkända över hela världen. Olika teer har olika fördelar, vissa lindrar sömnlöshet, andra ökar blodcirkulationen eller gör dig piggare!

  Efter omfattande forskning har vi hittat de perfekta tesorterna som har egenskaper som eftersöks för bad- och kroppsprodukter, de rengör, ger näring och återfuktar huden samtidigt som de ger en härlig doft.

  Te är en viktig dryck inom många kulturer, Kina och Storbritannien är bara två exempel på hur en sådan enkel ingrediens leder till ett livslångt ”måste ha”. Det finns många teföretag som har revolutionerat vårt sätt att njuta av te, allt från fruktiga kombinationer till kryddiga teer. Detta har givetvis ökat kunskapen om hur olika teblad och kombinationer påverkar oss människor. En av de stora anledningarna till att så många dricker te är dess fantastisk hälsosamma påverkan på oss. De som älskar bubbelte har ökat enormt sedan 1980-talet och bubbelte har spridit sig över hela Kina, Europa, Nordamerika och mellanöstern. Nu är det din tur att upptäcka bubbelte och dess hälsosamma effekter!

 • Creightons
 • Dirty Work´s

  Ren och skär glädje! Dirty Works är varumärket som ger människor med en tråkig, grå och trist vardag en kick. Dirty Works sortiment består av söta necessärer, vårdande hudvård, underbart krämig kroppsvård och funktionella verktyg. Alla produkter är skapade för att ge glädje i vardagen och är inspirerade av 50-talets mode. 

 • I Love...
 • La Perla

  La Perla startades 1954 av Ada Masotti som en liten butik med korsetter i Bologna. Ada Masotti blev snart en väldigt skicklig korsettmakerska. Grundstenarna för varumärket La Perla är desamma än idag: kvalitet, kännedom om den kvinnliga kroppen, innovation och elegant italiensk tradition.

 • MeMeMe Cosmetics

  MeMeMe Cosmetics är inspirerat av den grekiska mytologin, renässansen och romantiken. MeMeMe symboliserar charm, kreativitet och lekfullhet med innovativa produkter som kombinerar trendig och klassisk make-up för att ge det lilla extra till alla kvinnor.

 • Quick Fix

  Problemhy? Behöver du en snabb lösning? Quick Fix är ansiktsmasker fullproppade med bra ingredienser för att enkelt och effektivt få bukt med hudproblem.

  Vi drömmer alla om perfekt hy men tyvärr är det få av oss som har naturligt bra hy. För resten av oss är det viktigt att ta hand om huden för att vårda och förebygga dålig hy. Quick Fix Facials har utvecklat sex ansiktsmasker för att få bukt med de vanligaste hudproblemen. Ansiktsmaskernas förpackningar visar tydligt vilket typ av hudproblem som de är speciellt utvecklad för.

 • Zoya Goes Pretty

  Huvudingrediensen i Zoya Goes Pretty produkterna är rent oraffinerat ekologiskt sheasmör som är oehört återfuktande och verkar direkt lugnande på huden. Rent obehandlat oraffinerat sheasmör liknar stora klumpar av hård karamellglass som är fast i rumstemperatur, men smälter lätt i händerna och absorberas av huden.

  Produkterna är 100% ekologiska och innehåller bara 3-5 ingredienser. Dessutom har alla ingredienser har smälts ihop under 40grader - den varsamma hanteringen av råvarorna garanterar att alla viktiga näringsämnen finns kvar. 

  I vårt sortiment finns 12 olika blandningar där sheasmör kombineras  med andra välgörande växtoljor såsom avstressande lavendelolja, ljuvligt doftande kakaosmör, cellförnyande arganolja, mm.

  NYHET! Nu har vi sheasmörblandningar även i mini-form: Shea Butter & Coconut oil, Shea Butter & Argan oil och Cinnamon Orange balm - i söta 10gr askar som är smidiga att ha i handväskan.

  Zoya Goes Pretty återfuktar och mjukgör från topp till tå.

  Produkterna kan användas på hela kroppen – ansikte, kropp, som läppbalsam, hårinpackning, för torra händer och fötter samt på narig hud. 

 • puroBIO

  Ekologisk, veganvänlig och nickelfri make-up från Italien. Produkterna är glutenfria och speciellt lämpliga för känslig hy.

  puroBIO produkterna skapas med hjälp av certifierade ekologiska råvaror och mineraler, samtliga produkter är fria från silikoner, vaselin, parabener, syntetiska konserveringsmedel och parfym.
  puroBIO Cosmetics erbjuder en komplett och mångsidig make-up linje som lämpar sig för alla hydtyper - högkvalitativa produkter med effektiva ekologiska ingredienser och med minimal allergirisk.

 • The Real Shaving Company

  Sedan 1953 har The real shaving company varit en pionjär inom exklusiv manlig hudvård och rakprodukter. Produkterna är inspirerade av traditionella barbershops samtidigt som de innehåller alla möjligheter som ny teknologi tillåter. The real shaving company har visionen att hjälpa män världen över att ha oemotståndligt slät och frisk hy. Alla produkter innehåller ekologiska och naturliga ingredienser och är fria från parabener, SLS och SLES.

  Varje dag arbetar ett team hos The real shaving company med att utveckla nya produkter. En av de stora nyheterna från detta team är trestegssystemet:
  Steg 1: Innehåller produkter som ska användas innan rakning.
  Steg 2: Innehåller produkter som ska användas vid rakning.
  Steg 3: Innehåller produkter som ska användas efter rakning.

 • Sergio Tacchini

  I norra Italien år 1966 grundades varumärket Sergio Tacchini av tennisspelaren Sergio Tacchini som representerade Italien i Davis Cup 1959-1966. Varumärket blev genast välkänt för deras innovativa idé att producera tenniskläder i färg och med ränder under en tid då alla spelare bar vita kläder.

  Under 70- och 80-talet blev varumärkets produkter synonyma med stil, elegans och framförallt började de användas av stora tennisstjärnor: John McEnroe, Jimmy Connors, Martina Navratilova, Gabriela Sabatini, Pete Sampras, Pat Cash, Vitas Gerulaitis, Martina Hingis och många fler.

  Under 90-talet utvecklades Serio Tacchini från att enbart producera tenniskläder till att även ha skor, accessorarer och produkter inom skidåkning, golf, badkläder och fritidskläder. Alla dessa hade Tacchinis kännetecken: kvalitet, innovation och aktiv elegans.

  Italiensk stil, kreativitet, innovation och kvalitet är tillsammans med tennis de grundstenar som varumärket Sergio Tacchni är byggt av. Dofterna riktar sig till personer som vill ha elegans och stil i vardagen.

 • Focallure Face
 • Le Café de Beauté
 • Angel Professional
Visar 1 - 3 av 3 artiklar
Visar 1 - 3 av 3 artiklar